Nie wiem ile książkowo powinno spać.dziewczyny orientowalyscie sie moze ile poltoraroczne dziecko potrzebuje snu na dobe?
Moja śpi w nocy około 12-13 godz .Bo zasypia o 7 i wstaje 7-8 zależy.
Za dnia ma jedna drzemkę czasem 1 godz a czasem 3 śpi. Choć ostatnio ma 2 drzemki ale pewno przez chorobę i wtedy łącznie około 3 godz śpi.
Nie wiem czy mogę to nazwać że lubi ale jak chodzimy to zawsze grzeczna jest .My bierzemy ją do wózka sadzamy. Każde ma swoje siedzenie więc ona ma swoje . Czasem się nudzi i jęknie ale wtedy gdy jest już naprawdę marudna mam ratunek typu ciacho lub chrupek kukurydziany.Dziewczyny Wasze dzieciaczki lubią chodzić do kościoła ?
U mnie moja Lila znów od wczoraj ma stan podgorączkowy .Nie wiem ale ja już nie mam pomysłów o co chodzi . Katarku nie ma wcale.Kaszel no czasem może kilka razy na dobę zakaszle ,ale to takie resztki . A tu znów temp rośnie . Nie wiem sama czy jechać z nią jutro na te badania bo to trwa już tyle czasu . Nie płace za nie więc chyba spróbuję .
A z fajnych rzeczy to mała może jeśc ser biały tylko taki 0% tłuszczu bo inne ja uczulają.Dla nas to dużo bo makaron eko żytni z serkiem bardzo jej smakuje. Wiem że dla was to nic takiego ale moja tak mało może jeść ze takie rzeczy mnie baardzo cieszą.
W piątek przyszła do nas z mężem znajoma i była imprezka.No działo się.Niestety nie mogę wam napisać co bo to jest zbyt hardcorowe hehe .Odprowadziliśmy ich kilka min przed 3 w nocy . Troszku niewyspani byliśmy no ale życie hehe Coś za coś.
Lilcia poszła jak zawsze spać o 19 i nie przeszkadzała jej głośna muzyka,krzyki śpiewy.