lilo- 100 latek dla córeczki.
Aga ślicna fotka w podpisie.
U nas zima na całego sypie i sypie -
bardzo, mąż też.Rozumiem, że ty jesteś zadowolona z niej?
Co do obfitości to sama nie wiem dokładnie jak to wytłumaczyć np u mnie wcześniej trwał okres 5-6 dni ale tylko 3 dni było mocniejsze krwawienie. A teraz trwa 7-8 dni ale też tylko 3 dni mam obficiej a w pozostałe dni to używam tylko wkładek higienicznych.Nie wiem co to znaczy mieć obfite miesiączki no 3 dni mam krwawienia ,może krwotok to nie jest ale jednak krwawienie mocniejsze tak...
jakoś boję się że ona nie zadziała....kurde,założy sie i kiedy takie pełne działanie bedzie tej wkładki....????
pewnie że tak, jakby były to bardzo osobiste pytania to możesz na priv pisać albo tu jak wolisz,moni ale jakby coś to mogę się do ciebie zgłosić z każdym pytaniem w tej sprawie co??? bo ja bede panikowała pewnie na poczatki
bardzo mi miło...dobrze że jesteś.....
To bardzo duża różnica w porównaniu do moni Jaką będziesz mieć dokładnie spiralkę - mówił ci?spirala + założenie 500
No ale przecież raz do roku to norma, więc skoro był dodatkowy pretekst ku temu to mógł zrobićcytologi powiedziaż że nie trzeba robić,ostatnią robiłam w marcu tamtego roku
to się nie zgodzę... ok że miałaś rok temu ale powinnaś mieć zrobioną przed założeniem. Trzeba dokładnie sprawdzić czy nie ma jakiś bakterii bo wkładki wywołują stan zapalny na samym początku, ja nawet miałam zapobiegawczo czopki przez 5 dni po założeniu.cytologi powiedziaż że nie trzeba robić,ostatnią robiłam w marcu tamtego roku,no i umówiłam się na wtorek i będzie mi zakładał:-)
no właśnie? Mi mój gin powiedział że może mi wypisać receptę albo on mi załatwi. I wtedy w aptece kosztowała 135 a on mi za 100 zł załatwił. Do tego jak mi się przesunęła i mi ją wyciągał to za miesiąc już nie płaciłam za założenie tylko za nową wkładkę i to mi jeszcze policzył za nią 50 złTo bardzo duża różnica w porównaniu do moni Jaką będziesz mieć dokładnie spiralkę - mówił ci?spirala + założenie 500
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość