my trez musimy brake na schody zamowic,ale mamy wymiar niestandardowy wiec chyb a maz bedzie musial zrobic je sam...
No i zabezpieczenia na kontakty musze kupic ;/
A to dobreNo i wyszła Nam górna dwójka a jedynek górnych jeszcze nie mamy
z naszych odczuć wyszło ze potrzebowali "dodatkowej" pary do zapełnienia domu ponieważ jeszcze jedna para zdeklarowała się ze jedzie a tam jest osobno góa i dół do wynajecia... a po tyg ta para któa się zdeklarowała powiedziała ze jedank nie jadą no i w takim wypadku dla Nas miejsca nia ma tzn nie użyła dokłądnie takich słów... To miało być Półwysep Peljesac a tak długo bo tam jeszcze przeprawa promowa i wiadomo ze z dziećmi dłuzej się jedzie... ale po tym jak M im powiedział ile czasu to szukają gdzie indziej wczasówA moge zapytac co kolezanka zrobila?
Kochana kazdej z nas czasem nerwy puszczają,nie mozesz sie obwiniać - mnie też zdarzało się złościć na Marcinka jak spać nie chciał,a ja sie na nogach słaniałamwszystko mnie drażni zaraz wpadam w niepokój... raz mi się zdarzyło po cichu powiedzieć do Kai zeby juz się zamknęła a potem pół nocy wyłam jak oszalała tzn nie powiedziałam tego do niej tylko do siebie pod nosem bo płakała przez 2h przy usypianiu i wszystko źle tzn nie tłumaczę jej bo to dziecko tylko winię siebie że mi nerwy pusciły..
ja ostatnio też mam takiego nerwa że wrr, do małej mam cierpliwość - jeszcze;-)i jestem nadwyraz wyrozumiała, ale nie umiem sobie poradzić z moim starszym, nie wiem co sie dzieje z nim, bunt 6latka ?pytanie do Gosi bo też ma starszakawszystko mnie drażni zaraz wpadam w niepokój
a ospę Jola miała?w wielkopolsce ospa moja droga panuje, oby to nie było to!Ale Jolce od kilku dni woda z nosa cieknie a dziś zero apetytu i temp. 38,5
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość