Noo to trzymam kciuki by ci się udało
trzymaj, trzymaj, bo jeśli mam być szczera, to nie chciałam za długo karmić, też mi się to nie podoba, 1,5-roku to dla mnie taki graniczny wiek, starsze dziecko przy cycu nie wygląda za dobrze... Zdaję sobie też sprawę, że takie nocne cycanie jest niezdrowe dla ząbków i brzuszka. Jedyną moją wymówką jest fakt, że jest to wygoda. Piotrek śpi z nami, ja przesypiam całą noc, a jak np. ma teraz katar, to tylko przy cycusiu śpi spokojnie... no i dlatego jakoś ciężko mi z tego zrezygnować

Pewnie gdyby w dzień też się domagał, to szybciej bym się zmobilizowała, bo to po prostu byłby dla mnie wstyd...
Maciek też mówi mało, ale śmieję się,że starać się nie musi, bo ja go rozumiem
to samo z Piotrkiem

rozumiemy się bez słów, a jaki jest przy tym rozkoszny, jak stara się coś powiedzieć
Najbardziej mnie bawi jak kapuje na siostrę

Przychodzi do mnie i z wielkim przejęciem coś po swojemu mówi i pokazuje paluszkiem gdzie się Tuśka schowała, bierze mnie za rękę, dalej nawijając zabawnie i prowadzi mnie na miejsce zbrodni
Kocura Bura, też zupełnie inaczej odbieram ten okres u Piotrka, bardziej mnie wszystko cieszy... czasem mam nawet wyrzuty sumienia, że bardziej się z niego cieszę niż z Tuśki
Zuzia była przez weekend u babci, a jak wróciła to była taka radość i zabawa
podobnie jest u nas, jak się za sobą stęsknią, to pięknie się bawią. Widzę jak bardzo dzieciaki są za sobą, nawet jeśli pozornie co chwilę się o coś biją/kłócą. Tuśka nie pozwoli mi nawet krzyknąć na Piotrka, Piotruś też płacze, gdy wysyłam ją na karę
Synek mojej koleżanki ma 2,5 roku i dalej cycuje także mnie to nie dziwi ;)
ja byłam świadkiem większej skrajności. Co powiecie na 6-latkę przy cycu? Teściowa swoją najmłodszą córkę tak długo karmiła
Tylko się cieszyć, że większość z nas może z dzieciaczkami zajmować się osobiście w tym cudnym dla nich czasie.
elibell, super, że znalazłaś na swoich rozrabiaków metodę. U mnie akurat się sprawdza kupowanie podwójnie zabawek. Mają już 2 takie same autka, na których się ścigają po domu, na gwiazdkę ich kupiłam zwierzaczki z furry frenzies i też super się razem bawią.