Zgubilam dzis Szymona Kurde,masakra! Poszłam do toalety,a on u dzieci w pokoju siedzial,wracam - patrze,a jego nie ma Oblecialam pokoj dzieci,potem pokoj dzienny,kuchnie,korytarzyk i kolejne dwa pokoje - a jego wciaz nie ma ! Ostatnio mialam sen,ze mi go ktos porwal i juz mi serducho telepalo ale mysle,no jak? gdzie? okna i drzwi zamkniete - lece od nowa po wszystkich pokojach i nagle slysze zza szafy sapanie -mysle sobie WTF?! Zagladam,a tam wystaje du.pi.sia Szymka,ktory wlasnie wycofywal sie z szczeliny. Wlazl miedzy szafe a sciane! Matko,zawału dostane przez niego !
Cezary sto lat!
- postaram sie,u nas bedzie dosc licznie,bo tylko najblizsza rodzina to 16 doroslych +9 dzieciszukamy nowego)... [/quote - o nie
- ehhh,lipa. My tez mielismy jechac do Sopotu na swieta,ale auto nam padlo i nie przelacza sie na gaz,koszt naprawy 250 zl.....A tu mamy koniec miesiaca...., miały być święta w PL
- wybacz, ale nikt mi nie odpisał więc się nie odzywałam
fotorelacje z roczków Waszych szkrabków :)))
My robimy roczek 14 kwietnia,dokladnie w dzien urodzin Szymka i laczymy je z 6 urodzinamy Andrzejka,ktore wypadaja 4 dni pozniej,wiec impreza podwojna :)