A te buciki jakie slodkie

Chociaz ja tam do roczku zadnych bucikow maluchowi nie nakladam

My bylismy na placu, akurat deszcz zaczal kropic, ale nie mocno takze nie wracalismy do domu
Teraz czekamy na tate az wroci z pracy

Dokładnie to rozumiem.Tak samo było teraz, mimo że bolało bardzo i zmęczona wróciłam to warto było.ja też nieraz na siłe robię rzeczy tylkopo to by uszczęśliwić syna,ale radośc jaką ma jest nagrodą za wszystko i mogę się poświęcać tak już zawsze
Współczuję .niestety od kilku dni wróciły bóle biodra i pleców na dole![]()
Ojjj bardzo upalnie dzis było.dziś znów wielkie upały dlatego jedziemy na basen
No wiadome namiot to nie łoże wygodne więc spanie na ziemi twardej dało efekt ogromnego bólu kręgosłupa i biodra.Rano jak się chciałam podnieść to płakałam bo tak bolało. Do tego wiadome namioty to imprezy do białego rana i obok nas była ogromna grupka co bawiła się do 2 w nocy potem cisza na 2 godz i od nowa.Nie mam pretensji bo to jest normalne w takim miejscu .co sie stalo pod tymi namiotami ze taka zmeczona?
Widziałam kilka komarów tam , dosłownie parę ale żaden mnie nie ugryzł więc komarów nad woda nie ma . Zresztą tam jeździmy od dawna i nigdy komarów tam nie było.ja bym chcetnie wybyla tez na taka wyprawe no ale ja nie znosze komarow
My mamy duży namioty , niby 4 osobowy ale jest bardzo duży ,wysoki i spokojnie 8 osób wejdzie do niego.juz sobie wyobrazam to wczolgiwanie sie do namiotu![]()
Buciki słodziutkie.To moje cuda z Dzisiaj![]()
Ojj trzymaj się kochana.Będzie dobrze.Wiem że szpital to nic fajnego ale skoro nie mogą dojść co to się dzieje u Poli to niech ja tam porządnie wybadają i będzie dobrze już.Ja w następny wtorek idę z Polą do szpitala na 3 dni
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość