16 cze 2015, 12:57
Zależy jakie tabletki, jaki mają skład. Nigdy nie próbowałam takich na receptę, ale to są raczej środki dla osób otyłych, a nie dla dziewczyn, które chcą się pozbyć oponki wokół brzucha ;) Dlatego mogę wypowiedzieć się o suplementach. Jaki czas temu zrobiłam sobie research, bo chciałam kupić tabletki, które przyspieszą moje odchudzanie przed weselem kuzynki :D Przede wszystkim trzeba patrzeć na to, ile substancji aktywnych jest w składzie preparatu, czy są to substancje, które przyspieszają spalanie tłuszczu i redukują tkankę tłuszczową, czy np. tylko zapobiegają zatrzymywaniu wody w organizmie. Po przeczytaniu kilku opinii, składów wielu tabletek, kupiłam w końcu Therm Line fast, głównie też dlatego, że są na rynku od dawna, co sugeruje, że się sprzedają = są skuteczne. Wybór okazał się bardzo dobry, zrzuciłam 4 kg w 4 tygodnie bez jakichś wielkich wyrzeczeń. Dla niektórych może to mało, ale ja jestem niewielką osóbką, 163 cm wzrostu i mój BMI zawsze był w normie, tylko chciałam zredukować kilka cm w pasie i biodrach, co się udało :D