Sa bardzo pozytywne! Warzywa i Owoce sezonowe wyciskane w sprzęcie , który nie redukuje witaminW oczyszczaniu organizmu mogą ci pomóc świeże soki z warzyw i owoców. Ja jakiś czas temu trafiłam na i zastanawiam się nad zamówieniem wyciskarki jednoślimakowej.
Chciałabym zacząć pić soki do posiłków. Czytałam o ich pozytywnych właściwościach.
sokowirówka to co innego, wyciskarka wolnoobrotowa to co innego, ale sokownik??? pierwsze słysze?z tego co czytalałam to sokownik i wyciskarka to wlasnie to samo,
czym innym jest sokowirówka
to nie lepiej samemu robic takie soki? niż zamawiać?Oczyszczanie organizmu każdemu się przyda co jakiś czas. Ja jestem świeżo po. Trzy dni oczyszczałam się warzywami i owocami :) Zamówiłam sobie wcześniej takie soki Curattio - dedykowane właśnie na detoks. Jest to taka mieszkanka warzyw, owoców i ziół. Przez trzy dni piłam tylko to i wodę. Dało się spokojnie wytrzymać. Po tej całej kuracji czułam się świetnie, lekka i taka zadowolona. Głodówki odradzam, bo po nich czujemy się strasznie, ale racjonalne oczyszczanie jak najbardziej polecam :)
Taki sok to może nawet zastąpić podwieczorek albo śniadanie.Sa bardzo pozytywne! Warzywa i Owoce sezonowe wyciskane w sprzęcie , który nie redukuje witamin
Może to jakaś robocza nazwa wyciskarki? Ja się jeszcze spotkałam z angielską nazwą slow juicersokowirówka to co innego, wyciskarka wolnoobrotowa to co innego, ale sokownik??? pierwsze słysze?
Gotowe soki zawsze mają jakieś dodatki typu cukier, konserwanty. Są też rozcieńczane.to nie lepiej samemu robic takie soki? niż zamawiać?
slow joucer = sokownik = wyciskarka wolnoobrotowa, np mukeMoże to jakaś robocza nazwa wyciskarki? Ja się jeszcze spotkałam z angielską nazwą slow juicersokowirówka to co innego, wyciskarka wolnoobrotowa to co innego, ale sokownik??? pierwsze słysze?
ja tak robie, duża szklanka na śniadanie i kolacje.Taki sok to może nawet zastąpić podwieczorek albo śniadanie.
może. musiałabym zobaczyć jak wygląąda taki sokownik to bym wiedziała co to ;]Może to jakaś robocza nazwa wyciskarki? Ja się jeszcze spotkałam z angielską nazwą slow juicer
tone cukru! tylko po co ? i konserwanty...Gotowe soki zawsze mają jakieś dodatki typu cukier, konserwanty. Są też rozcieńczane.
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości