Również skorzystałam z salonu jest pieknie pani Kossakowskiej. Racja, ta pani jest profesjonalistką w swoim fachu i robi bajeczne, subtelne makijaże. U mnie na pierwszy rzut poszedł makijaż ust No i powiem, rewelacja, kontur jest ładnie podkreślony, lepiej widoczny, usta mają zdrowy naturalny kolor, nawet pomadki żadnej nie potrzebują, żeby dobrze wyglądać.Ale co ma nie wyjść? Przeciez przed takim zabiegiem wybiera się sprawdzony salon, przegląda fotki innych klientek itd. Ja poszlam po tym, jak zobaczyłam brwi mojej koleżanki po makijazu permanentnym w warszawskim salonie Jest Pieknie i uznałam, ze tez sobie takie cos zafunduje. Dzieki temu oszczedzam sporo czasu rano, a w wakacje to doslownie w ogole sie nie maluje- wystarczy, ze mam zrobione brwi, czasem wytuszuje troche rzesy i jest ladnie, naturalnie. Teraz widziałam, że ten salon organizuje konkurs, w którym mozna wygrac makijaz permanentny- moze sprobujecie swoich sil?
Z tym makijażem permanentnym to zależy. Moja siostra miała robioną kreskę taką rozmazywaną i po prawie roku jakby zeszła. To była jej decyzja, żeby zrobić taką lżejszą z mniejszą ilością pigmentu. Ale efekt rzeczywiście był. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to robiła ją w Studio Viola w Krakowie.no nie wiem.... mnie trochę przeraża wizja makijażu totalnie na stałe, a jak coś mi się znudzi, albo diametralnie zmieni się moda?
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość