A jaki catering dietetyczny polecacie w Krakowie? Czy korzystała któraś z Was z https://nutridieta.pl/dieta-z-dostawa-w-krakowie/?Też zamawiam od nich jedzenie;) Gdy wszystko masz przygotowane i podane zdecydowanie łatwiej jest trzymać się diety i nie podjadać- przynajmniej w moim przypadku;)U mnie akurat dieta i ćwiczenie wystarczyły aby pozbyć się zbędnych kilogramów. Ważne jest żeby przede wszystkim odchudzać się bezpiecznie i mądrze a na pewno osiągniesz swój cel. Jeśli chodzi o dietę, mnie bardzo pomocny okazał się catering z Wygodnejdiety, co dziennie dostarczają mi pod dom 5 smacznych i zdrowych posiłków. W końcu zaczęłam jeść regularnie i fit a to również bardzo pomogło.
super, dzięki :) patrzyłam właśnie na ich stronę i faktycznie - wygodnadieta jest w Krakowie :)Z tego co kojarzę to Wygodnadieta jest i Rzeszowie i w Krakowie;) Ale najlepiej wejść na ich stronę i tam się wszystkiego dowiesz;)
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość