Mama Zuzi ma rację ten kalendarz to dla zabawy. Zresztą piszą to po angielsku, ostanie zdanie aby potraktować to tylko jako rozrywkę, zabawę. Czasami się sprawdza czasami nie ale myślę że to zbieg okoliczności, mojej mamie się sprawdziło, moim koleżankom też ale wiecie jest wiele ludzi którym się nie sprawdziło, mi wyszła dziewczynka i zobaczymy (bo jeszcze nie wiem) tak naprawdę to moje pierwsze dziecko i będę się bardzo cieszyła niezależnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Znalazłam tą stronkę na necie i postanowiłam że wam ją pokażę tak dla zabawy:))) mam nadzieję że mi się udało.
Dzisiaj piekę babkę, znalazłam przepis na necie, składniki kupione wieczorkiem napiszę czy mi się udała:)
Paulina współczuje że siedzisz w pracy, ja mam wolne od dzisiaj, do pracy już nie idę i to jest plus bycia nauczycielem aczkolwiek jest też dużo minusów.
Plastelinka ładna dzidzia:) niesamowite że takie maleństwo jest już człowieczkiem, wszystko ma już wykształcone, teraz tylko rośnie:)
Ja też już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moje maleństwo. Miłego dnia życzę