witaj
Aniaaa masz bardzo ładną córeczkę
którą gorąco z Juleczka pozdrawiamy niech sie chowa zdrowo
Faktycznie straszne panują tu pustki ale co zrobić może z czasem sie cos tu zacznie dziać
co do tych białych plamek to jak pisała wcześniej
urmajo mogą to być pleśniawki i jesli nie pomaga Aphtin to trzeba isc do lekarza on przepisze taki proszek nazywa się Nystatyna który zalewa sie woda i potem ta zawiesina pędzluje sie języczek i podniebienie a i jeśli faktycznie jest to pleśniawka to trzeba smarować tez brodawki żeby sie nie przenosiły wiecznie te bakterie z cycusia do buzi oczywiście o ile karmisz piersią
my wczoraj byliśmy u okulisty bo mała ma zalecenia ze szpitala bo miała żółtaczkę i ja naświetlali wiec profilaktycznie chodzimy do kontroli czy cos sie nie dzieje z oczkami ale jak na razie jest wszystko ok i mam nadzieje ze tak zostanie powiem wam ze takie badanie jest bardzo stresujące przynajmniej dla mnie takie było jak zobaczyłam jak pani doktor wpycha jej do oka taki drucik pod powieki zeby nie mogła zamknąć oczka strasznie sie bałam żeby czasem jej oczka nie uszkodziła bo taki maluszek strasznie sie wierci ale wszystko poszło dobrze uf...
kurcze u was tez pada deszcz ......