Witam i o zdrowie pytam U mnie mało ciekawie tzn ja czuje sie super, gdyby nie ten kaszel. Dzieki bardzo za wszystkie domowe metody walki z kaszlem, na razie testuje syrop z cebuli. Dzis bylam u lekarza oprócz kaszlu nic mi nie dolega mam brac rutinoscoribn i syrop prawoslazowy i robic inhalacje z rumianku ale troszke sie wkurzylam bo znowu mam L4 i musze siedziec w domku. Lekko mnie pan doktor ochrzanil (bo nie chcialam zwolnienia) ze w ciazy nie wolno lekcewazyc nawet najmniejeszej infekcji. Sama juz nie wiem moze faktycznie nie zdaje sobie sprawy ze nawet przeziębienie moze byc grozne dla dzidziolka
Paulinko pierwszy raz widzialam takie cudo, mowię o tym "kojcu", naprawde super. Ja jakos rzadko przeglądam takie stronki ale pewnie za niedlugo to sie zmieni
Mamo zuzi opis twojego porodu zrobił na mnie wrażenie , jak na razie jakos sie nie boję porodu a twoj poscik utwierdzil mnie w przekonaniu ze wszystko zalezy od nas ale nawet gdy przyjdą jakies obawy to po przeczytaniu twojego opisu pewnie znikną szybciej niz przyszly.
[ Dodano: 2007-04-24, 20:10 ]
Wlasnie zerknelam jeszcze na stronke ze zdjęciem Szymonka , kochaniutki tygrysek
mamo zuzi na ostatnie pytanie nie moge odpowiedziec bo u mnie ochotka prawie że zerowa a poza tym po ostatnich zlych badaniach moczu mialam zakaz kochania, teraz wyniki juz ok wiec w piatek zapytam czy juz mogę? Bo zaczynam tesknic za tego typu bliskoscią, jeszcze troche i zapomne jak to sie robi
Sciskam Was mocniucho!