Hejka!
U nas wychodzenie na wspólne spacery nie wyglądają tak strasznie. Antosia ma wstręt do zakładania czapeczek(chyba jak każde dziecko), ale jak już ja wsadzę do kombinezonu i jest w wózku to sie uspokaja i leży cichutko i czeka kiedy wyjdziemy na dwór :)
Paweł najlepiej spi na powietrzu, bo w domu to uśnie na pół godzinki i juz krzyk.
wiesz ja nie wiem co z tymi dzieciakami jest, ale Antosia też pośpi na dworze nawet do 2h, a w domu tak jak piszesz od pól godziny do godzinki. Musi byc wtedy spokój i cisza. Ja w tym czasie nie wiem za co mam się łapać.
Antosia ostatnio tylko chce być ze mną. Jak tylko wyjdę z pokoju i mnie nie widzi i już płacze, a nawet krzyczy wniebogłosy.
Byłam dziś na szczepieniu. Antosia waży 8250

sama jestem w szoku i 70cm długa. Lekarka mnie pocieszyła że maluszki na piersi lepiej przybierają, a poza tym zapowiada się na dużą kobitkę, ale ma w sobie wielkie geny
Mąż był z Bartkiem w Klinice okulistycznej na kontroli. Mały ma zeza rozbieżnego i się okazało że nie ma poprawy 04.04 idzie na zabieg. Trochę mnie to dobiło. Jeździmy tam od skończenia przez Bartka 2 lat i stale nas tylko wysyłali na jakieś badania. Miał już w sumie 3 zabiegi w jednym roku

a po trzech latach kontroli coś takiego

mam nadzieję że będzie dobrze

Najgorsze w tym to że ja z nim nie będę mogła być, bo karmię Antosie piersią

Bidulek mój kochany.
Sąsiedzi już pewnie gadają że jestem wyrodną matką że pozwalam dziecku tak płakać.
Nie martw się

ja czasami tez zostawiam małą w łóżeczku lub na macie i ona krzyczy. Ale jakbym tak nie robiła to bym nic nie zrobiła przy niej
Meggi miałam cie zapytać czy masz już nianie dla Antosi czy muże będzie siedział ktoś z rodziny?
najchętniej to poszłabym na wychowawczy, ale nie możemy sobie na to pozwolić. Także po majówce zaczynam pracę. Jak tez czas szybko minął, rok czasu już siedzę w domku. Jak na razie nie mam nikogo do opieki

po cichu liczymy że teściu posiedzi z małą. Najgorzej przetrwać lato, a potem będzie juz lepiej. Złożyłam wniosek do żłobka, mam nadzieję że ją przyjmą od września. Choć się dowiedziałam że tam przyjmują dzieci od 12 miesiąca, Antosia będzie mieć 11 miesięcy