[ Dodano: 2007-07-23, 11:59 ]
Gosiu, Betti trzymajcie się. Właśnie staram się nadrobić zaległości w czytaniu i oczom nie wierzę

[ Dodano: 2007-07-23, 12:15 ]
Kocura Bura nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym powiedzieć "ja jeszcze w tym roku nie widziałam komara" u mnie co noc mąż sadysta zabija po 4-5

Ja ciągle przed "wielkimi" zakupami, jedyne co mam kupione to rzeczy do szpitala tzn koszule, klapki, jakies kapcie i w sumie tyle. Z mężem postanowilismy sie zabrać za kupowanie w sierpniu więc już niedlugo. Na razie tylko oglądamy. Nie potrafimy się zdecydowac czy kupić tradycyje drewniane łózeczko czy takie turystyczne. A wy jakie kupiliście albo macie zamiar kupić?
[ Dodano: 2007-07-23, 13:12 ]
Znacie może jakieś fajne stronki z imionami? My dla naszego synusia mamy na razie drugie imię, co do pierwszego nie możemy się do końca zdecydować.
Nie wiem jak wy ale ja coraz częsciej martwię się czy dzidzia urodzi się zdrowa, o porodzie jak na razie nie myślę, ale pewnie już niedługo i tym zaczne się martwić

Ups mały się obudził bo narywa mi brzuchem we wszystkie strony

Aha nie pisałam wam jeszcze że męzuś dostał odroczenie od wojska do 10.03.2007. Mam nadzieje ze do tego czasu już zdązy obronic pracę inż i jak juz to wezmą go tylko na jakies przeszkolenie.
[ Dodano: 2007-07-23, 14:01 ]
Ale tu dziś spokój, czyżbyście się wygrzewały na słoneczku?? Nic ja zmykam, mam nadzieje że juz wkrótce będe miała możliwośc częściej tu zaglądać. W grupie zawsze raźniej, no i teraz coraz więcej pytań i wątpliwości, przynajmniej ja tak mam