U nas tez dzis brzydko.

Z tym napelnieniem piersi to u nas tez tak jest,niby puste, a Niunio sie najada: )
Hihi to rzeczywiscie maly wielkolud :D Moj w 5 tyg wazyl 4450gSzok ale mój Alanek w 5tygodniu życia ważył 5200g
Heeej ja jem przeciez[ Dodano: 10-09-2011, 20:20 ]
aa agus a moze odstaw ta marchewke co? bo ona czesto wzdyma
[ Dodano: 10-09-2011, 20:21 ]
i zacznij jesc kobieto! masz ziemnaiki , kasze, mieso pieczone w piekaniku w sosie własnym- pomidory spróbuj - jak uczula - to go wysypie tylko . no
dlatego ja całkiem pracy nie odstawiam na bok, mam komfortową sytuację, że w jak w agencji reklamowej mnie podtrzebują do stylizacji modelek to poprostu tam jadę i pracuję i płacą mi ekstra, także za jakiś czas do ludzi będę wychodzić, żeby nie zgnuśnieć, ale nie jest to codzienna praca i codzienne zostawianie małego. A co do szkoły, to po roku kończy się urlop i będę studiować pewnie dalej, tyle, że skrócę sobie do minimum zajęcia,np wybiorę tylko 3dni w tygodniu czy coś.nina ja mialam taki komfort z Mila, miala prawie 2 lata jak poszlam do pracy, do roku jeszcze fajnie sie w domu siedzi, ale wierz mi ze potem to pomimo wielkiej milosci do swojego dziecka masz ochote uciec z domu choc na pare godz, praca dla mnie byla wybawieniem, bo bym w domu zgnusniala..
Szok ale mój Alanek w 5tygodniu życia ważył 5200g
wazy uwaga w 6 tygodniu 5600
ale wierz mi ze potem to pomimo wielkiej milosci do swojego dziecka masz ochote uciec z domu choc na pare godz, praca dla mnie byla wybawieniem,
tylko pierś, no ale Twoja córcia kruszynka się urodziła, a my z Gosią duże dzieciaki urodziłyśmy, więc oczywiste, że Maja nie dogoni naszych chłopców.bosz co wy tym dzieciaom podajecie hihihi
O boze, biedactwo!!! bylas moze w aptece zobaczyc czy nie maja czegos na takie pogryzienia?? jejku, biedny chlopczykdałam go na spacer dla męża brata żony i nie dopilnowała i Alanka strasznie komary pogryzły
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość