kochana trzymaj się będzie dobrze
 kochana trzymaj się będzie dobrzeZdrówka dla rodziców

super ze chlopcy rosna jak na drozdzach! jak ze zdrowkiem???
 super ze chlopcy rosna jak na drozdzach! jak ze zdrowkiem??? 

jak widac kazde dziecko inne jest i rozwija sie po swojemu we wlasnym tempie
  jak widac kazde dziecko inne jest i rozwija sie po swojemu we wlasnym tempie 

najgorsze, że od soboty to ja czuję się coraz gorzej i nie wiem co to może być
  najgorsze, że od soboty to ja czuję się coraz gorzej i nie wiem co to może być   mam straszne bóle głowy wymiotuję i nie jestem w stanie ustać na nogach
 mam straszne bóle głowy wymiotuję i nie jestem w stanie ustać na nogach   a jak wezmę coś przeciwbólowego to mnie kompletnie ścina z nóg i jestem do niczego dopóki ból nie przejdzie. Na kilka godzin jest lepiej a potem powtórka z rozrywki
  a jak wezmę coś przeciwbólowego to mnie kompletnie ścina z nóg i jestem do niczego dopóki ból nie przejdzie. Na kilka godzin jest lepiej a potem powtórka z rozrywki   nigdy aż tak nie bolała mnie głowa, już nic nie rozumiem, ostatnio robiłam badania i wszystko było w porządku
 nigdy aż tak nie bolała mnie głowa, już nic nie rozumiem, ostatnio robiłam badania i wszystko było w porządku 

Natka Pestka Paulinka  dużo dużo zdrówka
  Natka Pestka Paulinka  dużo dużo zdrówka   

za postępy
  za postępy  

i nie martw sie na zapas ten rok na pewno będzie lepszy ja w to wierzę
  i nie martw sie na zapas ten rok na pewno będzie lepszy ja w to wierzę   

bo wiecie dużo pisałam wasnymi słowami a nie takimi fachowymi
  bo wiecie dużo pisałam wasnymi słowami a nie takimi fachowymi   

jeszcze jena na następny zjazd grupowa i jeszcze 2 egzaminy jeden z socjologi -duzó nauki ae mówła ze nie ma sie co bac w takmi sensie ze ona naciaga jak widzi e ktos wie o czym mowa i ze jak komus nie pojedzie to ona bedzie dopytywac
  jeszcze jena na następny zjazd grupowa i jeszcze 2 egzaminy jeden z socjologi -duzó nauki ae mówła ze nie ma sie co bac w takmi sensie ze ona naciaga jak widzi e ktos wie o czym mowa i ze jak komus nie pojedzie to ona bedzie dopytywac   wiec musze sie nauczyc cos zeby wiedziec co wogoe pisac
  wiec musze sie nauczyc cos zeby wiedziec co wogoe pisac   

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość