hej
nie wiem co napisać z tego wszytskiego. Widzę, że każda z Was ma jakieś problemy. Mnie najbardziej martwi Olcia. Ma okropną skórę no i kaszle. Boję się, że to początki astmy

chyba załamię się psychicznie. Jeśli dalej będzie postępować alergia będę musiała ograniczyć przedszkole, bo odkąd poszła pogorszył jej się stan zdrowia. Na na przyszłą środę jesteśmy umówieni do alergologa, liczę bardzo na testy. Moja kochana dziewczynka bardzo się cieszy, że idziemy do lekarza, mówi, że będzie mogła wreszcie zjeść mambę i skórka nie będzie swędzieć
Mat ma katar
Nowasejana to że Marcela nie pełza nic nie oznacza, moja Ola też nie pełzała tylko od razu raczkowała, w ciagu jednego dnia się nauczyłą. Mat też nie pełza, siedzi ale leci do tyłu jeszcze, natomiast potrafi zapanować nad tym jak poleci do przodu, wtedy się sam wyprostuje, jakiś postęp jest. Ja jadę w środę do pediatry, muszę się upewnić, że jest wszytsko w porządku.
agusia22 dobrze, ze Wam się nic nie stało. Pewnie się bardzo zestresowałaś
aga216, idź koniecznie z chomiczkiem jeśli mu coś dolega do weterynarza. Dzieci bardzo szybko przywiązują się do zwierzątek, szkoda by było, Piotruś pewnie by płakał.
tabogucka powiedz mamie, żeby Ci nie robiła remontów

ech masz Ty z tymi gośćmi
baraqada, najbradziej podoba mi się kotozaur i brunhilda
magda1614 cieszę się bardzo, że u Was lepiej. Bo lepiej prawda????wyczuwam to z Twojego postu. Co do wyników testów. podejdź do nich z przymrużeniem oka, testy w tym wieku mogą wyjść fałszywie ujemne. Trzymaj się tej diety jeśli pomaga. Zobaczysz już niedługo Filipcio kanapki będzie wsuwał
patrycjaaa no właśnie jak nie ma pieniędzy to zaraz są nerwy i kłótnie.