Wlasnie Sejana tez pomyslalam, ze niektore dzieci ni z tego ni z owego or razu raczkuja, albo chodza, moze nie ma sie wcale czym przejmowac

agnieszka, ja pierdziele to mialas przejscie

Polke jakis czas temu wysypaly takie suche plamy na brzusiu i pleckach, pozniej jeszcze na ramionach, w kapaniu sie takie czerwone robily, smarowalam bepantenem i troche schodzilo, ale wracalo i od 2 dni takie bylo agresywne, wiec w koncu dzisiaj dosc spontanicznie poszlam do pediatry z dziecmi... lekarz wypytal mnie o diete Poli, ale nie mial mi nic do zarzucenia, bo Ona tylko cyca i wode pija, na obiad podstawowe jarzyny i tylko kaszke do tego, ale okazalo sie, ze kaszka niedobra

On mowi, ze Pola zle przyswaja cukry i ze to wszystko na skorze wychodzi, kazal mi odstawic kaszke z herbatnikiem i malinami, nic slodzonego nie dawac, no i przede wszystkim to chyba glownie moja wina, bo ja jestem takim slodyczorzerca i wlasnie ostatnie dni to po halloween zostalo nam mase slodyczy i sie nimi objadalam

Lekarz mi powiedzial, ze mamy obie nie jest noc slodkiego, kazal mi ja smarowac zwyklam kremem nivea, bo podobno jest dobry na takie przypadki i powiedzial, ze powinno powoli ustapic-mam nadzieje...
mala ma 70cm i 7660g pytalam sie go czy to nie za malo, bo przeciez 5kilo przy narodzinach wazyla, ale on mowi, ze to nie ma nic do rzeczy, bo to wzrost z waga ma isc w parze na bierzaco, a u Poli jest super i tu widac, ze co lekarz to opinia, bo On powiedzial, ze lepiej, zeby dziecko wazylo mniej niz za duzo, bo (nie wiem jak jest w pl) w niemczech ponad 40% dzieci ma nadwage

oj polka mi sie obudzila...
zahacze tez o lazienke, bo Gabcia musze umyc
[ Dodano: 04-11-2011, 19:16 ]
Blanka, a czy z tego azs sie wyrasta??
biedna ta Twoja corcia... a z takim zrozumieniem widze do sprawy podchodzi