Jest dobrze ..dzieci śpią..ide pisac..ciekawe ide zdąże bo Tomek grasuje przed kompem ...
[ Dodano: 2008-08-06, 21:15 ]
Mamcia Ja też oczywiście musze wspomnieć o pieknych jak zawsze fotosiakach ..ja takich nie umiem robic, za bardzo poprytana jestem i psyrykam jak się da, ide się da ..i często bardzo głupkowate mi zdjęcia wychodza..albo wcale nie wychodzą No naprawdę jestem pod wrażeniem! No i Julcia znów pięknie wystrojona, aż energia bije z tej dziewczynki! Zdróweczka życzymy z całego serca!
Co do brata.... Współczuje, ale co zrobić..jak skończy swoje to go pożegnacie ładnie pięknie i już ... Wytrzymasz!
No i słkładam uściski za dobre wyniki w pracy!
Bardzo ładny domek macie...
Dorotko Witaj kochana !!!!!! Fajnie, że już jesteś. Bardzo się cieszę, że wczasowanie sie udało Ach, dziękuję za komplementy! Piękne zdjęcia, Agatka panieneczka już, śliczna!
Jeśli chodzi o babcie..cóż, choroba i starość yakie ma oblicze niestety. I jedno wiem na pewno, chociaż Ci ciężko muszisz to zrozumieć i być wyrozumiała dla babuni. Ona nie ma pojęcia ile bólu i smutku Ci sprawia..ona kocha Cie na swój babciny sposób mimo wszytsko i nic nie robi specjalnie, ale Ty to wiesz! Ja wiem też jakie to obciązenie opieka nad osoba starszą i schorowaną ... wiem, bo miałam dziadków w domu i pracowałam z ludzmu upośledzonymi i starszymi ..wiem co to znaczy i tym bardziej chylę czoła przed Tobą!
olala Oj, szkada, że wakacje nie bardzo się udały i musieliście skrócić pobyt... ! U nas też strasznie wieje ..masakra, chociaz dziś już nie tak bardzo ale wczoraj i przed wczoraj ..katastrofa..!
Kajunia Świetny pomysł Jestem całkowicie za ! No to czekam na nasza kolej..teraz niech pisze Karolas, Mamcia, Eve, Iza@ czekamy na relacje!
katelajdka Dobrze, że ta gorączka tylko po szczepieniu, że nic poważnego nie zwiastowała
Wojtuś śpi już raczej całą noc bez pobudki, tak od ok 21-7:00 rano, nie jest źle!
A jeśli chodzi o seksik ja traktuje to jak dodatkowy obowaiązek, jakoś ostatnio nie mam za bardzo ochoty, ale jak mus to mus... Źle się dzieje ostatnio w naszym związku z tomkeim, najgorsze jest to, że nawet się nie kłócimy, tylk owłasnie brakuje rozmowy, czułości, przytulenia..wiadomo czego kobieta oczekuje ... Zastanawiałam się czy wogóle T. mnie jeszcze kocha nawet! Jakoś drentwo między nami ... Mało rozmawiamy, taki mi go brakuje, brakuje mi męza emocjonalnie, duchowo ... No i zaczęłam unikac seksu jak ognia, no i to pogorszyło sytuacje jeszcze bardziej Eh... I jak już się kocham, to jakos nie dla siebie tylko dla niego, bo czuje że muszę... Nie potrafie się jakoś "otworzyc" na to wszytsko. Nie wiem czemu tak się dzieje..
[ Dodano: 2008-08-06, 21:25 ]
katelajdka No rewelacja Bartuś naprawdę superhiper zdolniacha! Bardzo dużo umie!!!!!!!!!! Świetnie! Naprawdę jestem poid wrażeniem!
No i duzo widze podobieństw..Ale ja opisze Wojtulcia poczynania 10 sierpnia! Sama ocenisz!
ellepati Jej, mu już mamy zdjęcia Wojtuslcia wszytskie (opórcz tym aktualnych) wywołane, posegregoweane w albumie i opisane ale robiłam masówkę zdjęciową i tez tak dużo wywoływałam na raz..oj było tego trochę! Teraz idziemy w przyszły poniedziałek Martulci zdjęcia wywołaci kupić album! Oj jest tego trochę!
Zdrówka babci życzę, oby sie już nic takiego nie wydarzyło!
madzia22 Oj znam ten ból ze stresem przed ginem ..i faktycznie u mnie też druga ciąza była bardziej "strachliwa/; że tak powiem przed wizytą! Pisz co tam słychac u dzidziusia! Melduj się kochana..chyba na zawał mnie umarłaś... Pisz, pisz co słychać u maleństwa!
qunick My też (oczywiście jako jedno ciało z mezem to się wliczyłam do MY ale ja umysłem a nie ciałem ) byliśmy na ostrężynkach ... Robiliśmy soki ... Pychotka..jeszcze na maliny pójdziemy ..