Gaga dzięki za linki. Na forum sobie wejde jak małego uśpie, a zdjęcia już oglądałam Widze, że bardzo w taki nowoczesnym stylu urządziliście domek , ślicznie, boardzo mi się podoba, a zwłaszcza to, ze wszędzie masz ta dużo miejsca . Kuchnia super, całkiem podobna do kuchni mojej siorki, ona też tak ma dużo przestrzeni w domciu . My mamy domek po dziadkach mojego P (zresztą jesze z nami mieszkają, zostawiliśmy im dwa pomieszczenia na dole). Mieszkamy tu od 5 lat i tak powolutku remontujemy . Domek całkiem spory i murowany, nie tak jak dawniej były drewniane, więc na chwile obecną domek całkiem fajnie wygląda . Zrobiliśmy sobie poddasze, na którym mamy sypialnie i pokoik dla Oliwci, jak mały dorośnie to mamy zamiar zrobić małą zmiane, czyli z sypialni przerobić malemu pokoik, a sami będziemy mieś sypialnie na dole , dzieci będą razem na poddaszu. Zazdroszcze takiego nowego domku , no ale cóż ciesze się, że mam to co mam .
może chłopcy tacy energiczni , choć pewnie na to też reguły nie mato mi się obaj "ruchowcy" trafili
Gaga powiedz mi jeszcze czy ta blondyneczka to Ty? Jakoś nigdy nam się tu na forum nie ujawniałaś .
Ja jestem załamana, bo wczoraj była u mnie fryzjerka, i kazałam jej zrobić coś co mnie troszke odmieni, bo znudziłam mi się ciągle taka sama fryzurka, więc mi zmieniła kolorek i jakoś ścięła, no i nie wiem,może to kwestia przyzwyczajenia, ale jak narazie unikam lusterek , choć koleżanka wczoraj też u mnie była i twierdzi, że bardzo ładnie wyglądam .