biedny Krzys moze to trzydniówka zawsze objawia sie wysoka temperatura
 biedny Krzys moze to trzydniówka zawsze objawia sie wysoka temperatura bedziemy trzymacv kciuki zeby szybciutko wrócił do zdrowia
Jula zjadła zupke nawet ze smakiem
 jutro brokułowa
  jutro brokułowa a teraz sie bawi
 a teraz sie bawi Jak by dzieci nie miały mniejszych nóżek...
  Jak by dzieci nie miały mniejszych nóżek... i to za całkiem sensowne pieniądze
 i to za całkiem sensowne pieniądze   
  Ciekawa tylko jestem jak wyjdzie bo pomiary i wszystko sama robiłam
  Ciekawa tylko jestem jak wyjdzie bo pomiary i wszystko sama robiłam   
  dodatkowo kilka par ciuszków na wymianę, zabawki i takie tam pierdołki. Ja jestem tam codziennie więc nieopłacało by mi się codziennie zabierać wszystko z domu. A tak mam tam wszystko na miejscu
  dodatkowo kilka par ciuszków na wymianę, zabawki i takie tam pierdołki. Ja jestem tam codziennie więc nieopłacało by mi się codziennie zabierać wszystko z domu. A tak mam tam wszystko na miejscu   
  dla Julki za ładnie zjedzoną zupkę
  oczywiście z parówką i marchewką
  oczywiście z parówką i marchewką   

Maks konczy zabawę z tata i też śmiaga do spania!!!
 Maks konczy zabawę z tata i też śmiaga do spania!!! Trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze!
 Trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze! Ale przynajmniej kupiliście karnisz
 Ale przynajmniej kupiliście karnisz  

dla Emi zajedzonko
 dla Emi zajedzonko  

zjadlysmy po paczku imiseczce lodow popilysmy spritem popatrzyly na kapiel Macia na karmienie i pojechaly wyszly co dopiero, Macio spi smacznie :) a ja ide ogarniac
 zjadlysmy po paczku imiseczce lodow popilysmy spritem popatrzyly na kapiel Macia na karmienie i pojechaly wyszly co dopiero, Macio spi smacznie :) a ja ide ogarniac  
  ale nic to kazal sie przygotowac na weekend :)
 ale nic to kazal sie przygotowac na weekend :) ,bo moja nosi właśnie 20
 ,bo moja nosi właśnie 20 dałą sie skusic wkońcu na ta parówe
 dałą sie skusic wkońcu na ta parówe     ,ale pod warunkiem ,ze dawałam jej po plasterku do rączki ,albo kładłam   na   tacce,a ona se sama brała ahhhh.... sie zajadała
 ,ale pod warunkiem ,ze dawałam jej po plasterku do rączki ,albo kładłam   na   tacce,a ona se sama brała ahhhh.... sie zajadała  za nic w świecie nie chciała  mi z ręki jeść
  za nic w świecie nie chciała  mi z ręki jeść  ,ale przytym musiała sie sporo nabiegać
 ,ale przytym musiała sie sporo nabiegać  

ehh....
 ehh.... 
   (przeklęte GG
 (przeklęte GG  )
 )
 (dla kazdej) przyjacielskie buzi
 (dla kazdej) przyjacielskie buzi   

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość