raz w tygodniu,we wtorkikarmelciu a jak często na tą rehabilitację chodzicie, hm?

Ojoj, ja prawie z małą ryczałam na szczepieniupojutrze szczepienie..a.le będzie ryk!
nie no bez przesady...tak to aż nie mam...tylko ciekawam, jak młody zareaguje tym razem...Ojoj, ja prawie z małą ryczałam na szczepieniu
coś w tym jest...czesto tak jest ze u lekarza dzieciak robi "na złość"
Dziś ma 3 mieś i za to stawiamQanchita, wiesz co...a ile Jolka w ogóle waży? ile przybrała od urodzenia? a ile na tydzień?
Byle tak dalej! Niech dzieciaczki oszczędzą mamusieu nas fajnie!
samotna nocka minęła ok
Oj, dobrze że mi piszesz! Dziś zjadła pierwszy raz może pół łyżeczki papki, i to tlykpo dlatego że rozrobiłam w moim mleczku. Inaczej pluje!a z nutritonem to uważaj bo moja jagoda miala po nim MEGA zaparcia
słuchaj moze taka jjej uroda ze drobna bo ty chyba gorylem też nie jestes mie?
A po piwie bezalk. mała nie ma kolek? Bo jak nie to chętnie będę się tak spijaćno i piwo lech bezalkocholowy
JA mam zamiar zacząć podawać kleik po 4 miesiącu i te kaszki które będzie możnajeszcze z 3miesiące i zaczną jeść kasze, zupki to i waga skoczy
kochana każde dziecko rozwija się w innym tempie.Mój Marcin miał 13 miesięcy i ważył 9950g,a syn koleżanki ma 6 miesięcy i waży 11kgA tak serio, to przeglądałam moją książeczkę zdrowia i porównywałam wagę. Ja byłam podobno drobnym dzieciątkiem ale na 8 tyg. ważyłam już 5200g.
ja popijam Karmi kawowe-pycha :)A po piwie bezalk. mała nie ma kolek? Bo jak nie to chętnie będę się tak spijać
na receptę tańsze i napewno nie zaszkodzi malutkiej...zapomniałam jeszcze wspomnieć że moja gwiazdeczka jest prawdopodobnie na mleko uczulona Boję się co będzie jak wrócę do pracy. Pewnie pozostanie mi tylko to mleko na receptę bo po bebilonie wymiotowała.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość