DOROTA.M. no to ja tez trzymam mocno kciukaski i nie puszczam, wszystko bedzie oki,a co do przyjazdu twojego to oki w takim razie skoro taką decyzje podjęłaś to oki,ale uwazaj na siebie :)
MAMA KASIA no to ja pytałam czy kupiliscie kamerkę hi hi hi. Mam nadzieje ze juz niedługo zobaczymy twoje filmiki tutaj. Ja dzis zrobiłam Amelci pierwsza palemeczke z włoskow zaraz wam fotke wkleję i zdjecia jej slicznych małych perełek w buzce ;)
tez mam spineczki ale tez sie ześlizguja jeszcze a włoski to bedzie miec przynajmniej tak sie zanosi kręcone troszke bo ma takie kręciolki fajne z tyłu a po kapieli to lok na loku huraaaaaa, zawsze o tym marzyłam ze latem kapelusik i kreciolki spod niego ach nie moge sie doczekac, ponoc ja miałam kręcone jak byłam malutka a pozniej juz prostaki takie i do dzis juz tak mi zostało :)
KAJUNIA25 a własnie powiedz jesli mozesz gdzie zamowilas dla małej taka czapeczke podobna co ma bartus od katelajdki? Ja mam dla Amelci ale jest maława bo ma czólko za bardzo odkryte zaraz ci wkleje fotke ale chciałabym jej kupic taka tez tylko ze nie moge dostac kurcze :(
HEKKATE dziekuje bardzo za wiadomosc :),jestes kochana
lulu81 no to pieknie wielkie ogromniaste brawa dla Filipka :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
MAGDZINKA no i Joasi sie brawa nalezą jak nic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no to foteczki Amelci pierwszej palemki hi hi hi i jej ząbeczkow,troche slabo widac jak sie przyblizy to widac lepiej ale cóz :)
QUNICK a swoja droga te nazwy oczyszczająco-odgrzybiajace to maja niezła nazwe z lekka z arabskiego czy jak hi hi hi hi ale poczytam a ty co o tym wszystkim sądzisz? ci znajomi co to polecaja to co? robili cos takiego juz?Co to ma na celu zmniejszenie chorowania włąsnie?