oj wspolczuje nie lubie takich sytuacji moze rzeczywiscie w sylwka przy soczkach sie rozkrecau nas było trochę nudnawo bo mąż i "szwagier" nie przepadają za sobą... atmosfera była sztuczna

oj wspolczuje nie lubie takich sytuacji moze rzeczywiscie w sylwka przy soczkach sie rozkrecau nas było trochę nudnawo bo mąż i "szwagier" nie przepadają za sobą... atmosfera była sztuczna

moze jakos sie naprawi.U nas jest inaczej z bratem mojego meza i jego dziewczyna bardzo sie lubimy i mozemy kazda okazje i swieto razem spedzac tylko niestety teraz ciezko bo oni w Pl ale juz niedlugo oboje tu przyjezdzaja wiec bedzie razniej
 moze jakos sie naprawi.U nas jest inaczej z bratem mojego meza i jego dziewczyna bardzo sie lubimy i mozemy kazda okazje i swieto razem spedzac tylko niestety teraz ciezko bo oni w Pl ale juz niedlugo oboje tu przyjezdzaja wiec bedzie razniej 

Jednym slowem jestem strasznie rozczarowana!poccoyo, swietne zdjecie
 Jednym slowem jestem strasznie rozczarowana!poccoyo, swietne zdjecie 

A taksowkami sie tluc w sumie 4 razy dziennie to przesada takze odpuscilam ale zle mi z tym strasznie
 A taksowkami sie tluc w sumie 4 razy dziennie to przesada takze odpuscilam ale zle mi z tym strasznie   czemu ja nie zrobilam tego prawka
 czemu ja nie zrobilam tego prawka  

problem w tym ze ja chyba nie czuje sie na silach
 problem w tym ze ja chyba nie czuje sie na silach 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość