Tak z wieczorka
Byliśmy u laryngologa,wszystko na swoim miejscu i wpożo czyste gardło,nochal i uszy

A le ja się tego spodziewałam skoro Maks nie chodził do przedszkola...
Później odwiedziłam moją mamę i upiekła takie małe ponczusie na serku -jedliscie kiedyś mówię wam rewela,mniam zjadłam chyba z 10 bo to takie małe kulki w sam raz na raz,hi hi
Polatałam po sklepikach kupiłam sobie troszkę nowej bielizny
urmajo, ale masz urwanie głowy w pracy-biedulko ale my jesteśmy z Toba myslami

Spoknie z tym @ jedne dostaja po miesiącu,jedne po 2 latach róznie!
gozdzik, Tej ciotka chcesz po dupcce-ile razy karmisz Jule

3-4 to za duzo,powinnaś juz zejść do rannego i wieczornego chociazby bo sie wykończysz i nigdy nieodzyczaisz jej od cyca!!! Zastąp w dzień cyca czymś innym np;kaszkami,deserkami itp.Wiesz ze ona jest juz bardzo kumata,a za chwilę juz nie dasz rady

A co do niekapka to mój tez tak gryzł!Ale zauważyłam ze od momentu jak zassał pożądnie smoczek z butli tak tez zassał kubek,wiec podawaj jej częściej i słudz ważne ze pije ja tez tak robie,grunt ze pije!
Aga26, a no jednak nie masz ,tej a moze ona juz ci wysyła znaki,ze juz powoli sie szykuj,bo nadjeżdza

To mężuś ma jednak z czego się cieszyć dzisiaj,hi hi.A no my tez poprosimy o fotki ,ale tej kanapy co by nikt sobie niepomyślał...
[ Dodano: 2008-01-31, 23:30 ]Aaa zapomniałam wam powiedzieć

Mąż kupił mi dzisiaj mleczko bebilon HA bo takie było zalecenie pani alergolog zeby zacząć od tego mleka i podałam na wieczór i co...I nonono niechciał mi tego świnstwa pić,ja spróbowałam i rzeczywiście wcale mu się niedziwię tez bym tego nietknęła

Więc posłodziłam i nonono,dodałam kaszki i tez nonono...

A zrobiłam mu lekką kaszkę (czyli bobovity-mleczno-ryzową )ta co wczoraj i dziś rano i było git! Wiec powiedziałam że w pi..du z tym mlekiem-szkoda tylko sianka,ale cóż!!!Kupie zwykłe ale jakie,cholercia,nan,bebilon,czy cu-
jakie mleko jest najlepsze waszym zdaniem????????????????????????????????????????????????????????????