domek, kurcze tez sie niezle wkurzylam, i to tak kiepsko podlamalam, ale co zrobic, wczoraj sprawdzilismy maila i kobieta pisala 6 dni temu o tym ze ktos dal cene na dom ale laskawie nie zadzwonila, a kto tam sprawdza maila codziennie swojego prywatnego, jak nieoczekuje zadnych listow hmmm po to miala nasz telefon i moj i A. i domowy, to juz nie bylo mozliwosci ze sie dodzwonic nie mogla, a glupia byla bo stracila klienta. Ale ja podejrzewam ze to dlatego ze mlodzi jestesmy i pewnie nie brali nas na serio czy cos...
ellepati wow to ´rzeczywiscie masz pracy niezazdrosze, A. tez pracuje od 7 do 20.30-21.00 ale jak sie przeprowadzimy to bedzie mial 2 godziny mniej bo tu dojazd sie dolicza, no i on pracuje jeden tydzien 4, a drugi 5 dni. Wy pewnie tortury przechodzicie, tak dluga rozlaka i ty sama z calym domem na glowie i malym
Wogole kobietki powiem wam cos wstydliwego
Taki zaspany byl, potem rano sie pyta czy co to bylo czy to sen mial czy co ze go w nocy budzilam, wiem ze facet lunatykowal bo ma to do siebie ze jak sie go obudzi spiacego to sie rzuci na czlowieka i od razu milosci chce hihihi a potem niczego nie pamieta, dotad nie znalazlam na to lekarstwa, zawsze go wtedy leje po lbie zeby sie odczepil, i tak potem nic nie pamieta wiec nie ma mi za zle, ale kurcze to zeby sobie spiacemu dobrze robic i tak jeczec to jeszcze nie widzialam...... [ Dodano: 2008-05-22, 10:30 ]
dorotko to my sobie rece podajmy hihihi tez sporo nauki bo w poniedzialek egzamin, juz cos tam kombinuje i jakos brne, ale bylo ciezko....