Dziewczyny pomożcie

spoko bo teraz jedziemy do Sosnowcamysiorka 023 i Janiolek u tesciow bedziemy na anstepny weekend albo za 2 tygodnie to moze sie jakoś zobaczymy co?
my jak były babcie wypilismy po kieliszku likieru, a jak była impreza młodzieżowa dla ciotek i wujków to jakoś samo wyszło, ale ja nie planowałam żadnych alkoholi, zastanawiałam się nad szampanem.Słuchajcie a wy stawiacie alkohol na roczek?? bo widziałam że myszka miała i Janiolek chyba też??? Ja nie stawiam chyba że jakieś winko ale nic więcej.
A myślałam, że ja się stresowałam jak robiła tortMówie Wam, szlak mnie trafi z tym tortem za chwilę! Próbuję coś w necie wynaleźć i wszystko w hurcie, a ja się uparłam, że tort ma byc najpiękniejszy i ma po nim pozostać trwala pamiątka w postaci figurki z pierwszego tortu. Nic nie jest ważne ani goście, ani jedzenie tylko jubilat i tort! W końcu to pierwszy tort!
nie ma problemu , nawet fajnie bo ja też teraz wyjeżdżam na weekendmysiorka 023 i Janiolek u tesciow bedziemy na anstepny weekend albo za 2 tygodnie to moze sie jakoś zobaczymy co?
ja to by jej chyba powiedziała żeby sobie tą kaczuszkę w d... wsadziłaA ona, że nie ma tej figurki ale proponuje mi kaczuszkę!!!!
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość