barbara123 pisze:Kilolek,współżycie w okresie przypadającej misiaczki jest zabronione bo wtedy latwo moze dojść do poronienia, najlepiej jest nie wspolżyć tak mniej więcej tyle dni ile u ciebie trwała mocne krwawienie miesięczne
czy tym razem w końcu udało ci sie trafić na dobrego lekarza
U mnie pogoda dziś kiepska,ale jakoś pomalutku pcham do przodu domowe obowiązki
Tylko skąd ja mogę mieć pewność, że to akurat te dni???? To dla mnie kolejny powód do paniki!
Lekarz ujdzie. Konkretna babka, tylko oszczędna. Na udg nie dała mi skierowania i powiedziała, że prawdopodobnie zrobimy dopiero połówkowe!!! SZok! Mój mężuś oczywicie stwierdził, że nie zamierza tyle czekać i idziemy we worek na usg prywatnie. No i zwolnień bab nie chce daać. Co dla mnie jest ninusem bardzo dużym, bo pracuję w szkole i miałam nadzieję, żę we wrześniu już nie pójdę do pracy. Zwłaszcza, że dyra nie da mi normalnie popracować miesiąc a potem iść na zwolnienie, bo jest zdania, że nie powinno się nauczyciela zmieniać w ciągu roku, więc pewni na ten miesiąc czy dwa ześle mie do świetlicy, a tam się nacharuje dwa razy więcej godzin i 2 setki rozwrrzeszczanych bachorków. Pomyśle jeszcze jak nic lepszego się nie trafi to zostanę przy niej, a we wrześniu będę musiała komuś dać w łapę żeby dostać to zwolnienie