Tylko skąd ja mogę mieć pewność, że to akurat te dni???? To dla mnie kolejny powód do paniki!Kilolek,współżycie w okresie przypadającej misiaczki jest zabronione bo wtedy latwo moze dojść do poronienia, najlepiej jest nie wspolżyć tak mniej więcej tyle dni ile u ciebie trwała mocne krwawienie miesięczne
czy tym razem w końcu udało ci sie trafić na dobrego lekarza
U mnie pogoda dziś kiepska,ale jakoś pomalutku pcham do przodu domowe obowiązki
Lekarz ujdzie. Konkretna babka, tylko oszczędna. Na udg nie dała mi skierowania i powiedziała, że prawdopodobnie zrobimy dopiero połówkowe!!! SZok! Mój mężuś oczywicie stwierdził, że nie zamierza tyle czekać i idziemy we worek na usg prywatnie. No i zwolnień bab nie chce daać. Co dla mnie jest ninusem bardzo dużym, bo pracuję w szkole i miałam nadzieję, żę we wrześniu już nie pójdę do pracy. Zwłaszcza, że dyra nie da mi normalnie popracować miesiąc a potem iść na zwolnienie, bo jest zdania, że nie powinno się nauczyciela zmieniać w ciągu roku, więc pewni na ten miesiąc czy dwa ześle mie do świetlicy, a tam się nacharuje dwa razy więcej godzin i 2 setki rozwrrzeszczanych bachorków. Pomyśle jeszcze jak nic lepszego się nie trafi to zostanę przy niej, a we wrześniu będę musiała komuś dać w łapę żeby dostać to zwolnienie