Kurcze tak piszecie ze u was nic nie dzieje więc ciekawe, która następna. Ania juz pewnie jutro i co zostaniemy we cztery no i może milutka

Zakupy nie były takie jak zawsze... Ale nie byłam sama... Krótko ucinałam rozmowę i z płaczem szłam dalej... Tak jeszcze nie raz i nie dwa będzie... Ech... Pier...... życie...
niee, no właśnie mi się same błekity kupowałyananke a co masz same różowe ubranka/ Bo ja chyba nie doczytałąm
noo, tutaj można kupić tylko 3 kolory ciuszkówoj znam to zkas z tymi kolorami w Anglii sie tak przyjelo zeblekitne dla chlopca a rozowe dla dziewczynki i niby to normalne ale tu ludzie nie sa zakompleksieni i jak widza wozek odrazu pchaja lapki i oj jaki sliczny chlopczyk!!a dlaczego bo moje malenstwo posiada slodki misiowy kombinezonik koloru blekitnego no i gdzie tam pisze ze to chlopczyk juz kocyk ma rozowy czapka biala z rozowymi dodatkami ale ten blekit zuca sie w oczy i koniec.....
noo, ja też z tych cierpliwych inaczejKurcze ja tak sobie myślę że bym nie wytrzymała chyba nie znając płci dziecka. Za bardzo niecierpliwa jestem.
taaaak kochana, tak nas naprostują, że bedziemy w sklepie pierwszymi klientkami z rana i tez nic nie kupimy bo za wczesnie tym razem będzie...Czekaj czekaj, chłopcy się urodzą to nas naprostują
Ananke, mój mąż najbardziej tęskni za mamusinymi drozdżówkami z powidłami z wisni albo jagód...ja bardzo rzadko zakasam rękawy do wypieku takich cudów. I tak teściowej w tym nie wyprzedzę jeśli chodzo o jakość... sama przyznaję, że piecze genialnie te drożdżówki. Dobrze, że chociaz zadzwoni jak ma kilka na zbyciu albo sama podrzuci.Chłop mój kiedyś parę razy pod rząd wspomniał, że u mamusi to zawsze na weekend ciasto w blaszce jest, w niedzielę obiad z dwóch dań, ciasteczka upieczone do zagryzania w tygodniu, właśnie jakieś szyneczki, flaczki, sałateczki, pasty kanapkowe i powidła jej roboty
Ewunia, tez cały czas o tym myslęAnia juz pewnie jutro i co zostaniemy we cztery no i może milutka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość