masz tak samo jak ja. ciagle sie samaobserwuje czy mam juz jakies obiawy wskazujeace ze to juz...każdy dzień mi sie teraz ciągnie jak do tej pory tydzień....

Beatris o tyle masz lepiej ze wiesz wlasnie dokladnie kiedy. ja to moge rownie dobrze za miesiac nawet urodzic.no ty to juz znasz dokładnie datę i godzinę kiedy ujrzysz swojego skarba
nam pozostało czekać na miłe zaskoczenie

zwlaszcza ze nic kompletnie sie tam jeszcze nie dzieje.
a wczoraj jak bylam na KTG to mi jeszcze USG zrobila i dzidzi nawet jeszcze sie ponoc dobrze nie wpasowal do kanalu rodnego tylko sobie jeszcze tak uderza glowka. jest juz blisko ale jeszcze nie. no i robi mu sie coraz mniej miejsca.
ja nie lubie. ale ostatnio robilam zupje jarzynowa wiec dzis mezus wraca i chyba odmroze kotletki mielone z papryka.wstawiłam krupniczek
ale przesrane dzisiaj wraca i juz wieczorem znowu wyjezdza. mowie wam nie trafi jak ja bede rodzila. pewnie go nie bedzie i do szpitala z rodzicami bede jechac

a wczoraj tak strasznie mnie kregoslup bolal ze myslalam ze zwariuje no i sie wczesniej polozylam.
i odkat sie kapnelam ze mi du... rozrywa hihi od tych rozstepow to juz sie cala smaruje. uda,brzuch, boki i dupke. 2razy dziennie calosc. ale obawiam sie ze i tak za pozno. staram sie wiec uratowac to co sie da...