yyyyyyyyy w 5 piotym mialam pierwsze w 7 mialam nastepne no i teraz w 11 bede miala.
jejciu już w 5 ????
no to wczesnie...wiesz ja się dziwię, bo pierwsze dziecko też rodziłam w UK, już jak zaszłam w ciąże to mieszkaliśmy tu!
wtedy tez tak miałam ok 8, 9 tygodnia pierwsze USG, ale wtedy wcześniej poleciałam do PL na urlop i tam chyba w jakimś 6 tyg byłam u gina...
No nic, musze to wytrzymać...narazie nic złego się nie dzieje...i nie może się dziać...wierzę w to całym sercem.
basia24,
to smacznego, ja narazie naprawde na nic nie mam smaka...niby coś mi się chce ale nie określone co takiego....ale pić mi się chce...mdli mnie
Magdalena_82, a jak synkowi idzie angielski ???/ no i Tobie??? dobrze juz mowicie??
Antoś w pażdzierniku 2009 zaczął chodzić do porzedszkolu, na poczatku mało co rozumiał...a teraz juz kilka miesięcy minęło i powiem Ci żezaczyna zdaniami cos tam mówić...i chyba więcej rozumieć, ma przyjaciela w przedszkolu, więc chyba nie jest żle....
ja się już w szkole uczyłam angielskiego, także jak przyjechałam to już trochę gadałam....no teraz jest lepiej, niz na początku, ale nie idealnie....mam nie duży zasób słów...ale mówic się nie boję.