witam po przerwie
nie było mnie prawie tydzień, ale brak czasu ,całednie siedzimy na podwórku albo ruszamy do parkui tak do wieczora
ao 19 zaczełam chodzićz kijkami, więc wracam o 20,30 szybki prysznic i młodego do wanny wkładam i szykuję do spania
święta u nas rodzinnie spędzone
pierwszy dzień u teściów ,
drugi u moich rodziców ,
przesiedziało się całe dnie przy stole zastawionym po brzegi
matikasia, doczytałam że z babcią już lepiej ,w domku nabierze szybciutko siły ,zdrówka dla niej życzę
isiawarszawa, wkońcu Oliwce się poprzestawiało spanko i daje mamie trozkę odpocząć
a z sukienką to chyba twoja mama przesadza , bo bardzo ładnie Oli wygląda ,założy bolerko i git
Kasia90, teściowa bardzo mądra nie powiem , topo co się pytała czy pościsz jak i tak nastawiała mięcha
Magda33, Tobie też nie zazdroszczę teściowej, ja też nie lubiłam jak moja coś skupiła dla Ali ,bo nadawało sie tylko do wyniesienia na strych ,bo w półkach na to miejsca szkoda było
ale od dłuższego czasu jak chce cośkupić to daje mi kasę i ja kupuję dla niej , albo prosi córkę i jest git
dobra chyba uciekam , bo nie jadłam kolacji i czuję jak mnie ssie
ai do teraz prasowałam , bo musiałam nadrobićzaległości bo już nie było co założyć na siebie
jutro mam jeszcze kurs do Radomia z Alądo ortodontki a rano jescze klientki na pazurki