Cześć dziewczyny
dawno nie zaglądałam bo jakoś czasu brakło...
tabogucka widzę że piszesz że już goi się twoja dziura, to dobrze
a krostki na twarzy i dekolcie mój mały też ma... Choć z tworzy zeszło już prawie, smaruje raz dziennie po przemyciu woda przegotowaną kremem Oliatum. I też nie wiem czy to ten trądzik czy coś jem co go uczula... Bądź tu mądry
herbatki nie podaje..
Inuno ja też mam wielki apatyt non stop bym jadła a tu tyle nie można bo uczula bo wzdyma itp..
aga216 piękne zdjęcia
ja mam problem z karmieniem, bo mały chyba do butli się przyzwyczaił bo często sobie ściągała, ale w nocy z cycka i było ok, a dziś już w nocy był problem... Poza tym chyba mam mniej pokarmu albo Witek więcej potrzebuje bo głodomor z niego straszny, w butelce jak mam dłuższą przerwę między karmieniem i uda mi się ściągnąć te 120-130 ml to czasami na raz wypije. A jeść chce czasami co godzinę-dwie
będę musiała go zacząć dokarmiać sztucznym chyba bo nie wydolę;p I czytałam gdzieś że piwo ogólnie wzmaga laktację ja pije teraz czasami karmi po karmieniu, tak jak wcześniej nie lubiłam tego piwa tak teraz mi smakuje.
co do hormonów to ja często zauważam u siebie straszną frustrację... jak mały płacze, bo często marudzi okropnie to mam dość...
Ale robi już takie minki świetne, coraz częściej się uśmiecha, i tak jakby próbuje już coś powiedzieć jak się do niego gada to się patrzy, jest słodki.
a co do sexu... Aż wstyd ale my dopiero parę dni temu spróbowaliśmy ale wcześniej nie czułam się gotowa...I nawet nie odczuwałam takiej potrzeby Ale o męża trzeba było dbać
Mnie bolał ten 'pierwszy raz'... Tez macie wrażenie że TAM wszystko jest teraz inaczej?? tabogucka ma dobrze po cc
w ogóle byłam na kontroli i wszystko ok, i wkładkę (spiralę?) mi polecił ginekolog bo tak chce zrobić około 5 lat przerwy, chociaż ostatnio myślałam że 3,4 lata byłoby lepiej... Ale jakoś nie mam zaufania do tej wkładki... i boje się trochę. Macie jakieś opinie na ten temat? Czy potem nie będzie problemu z zajściem ponownie w ciąże? Ta wkładka jest na pięć lat i kosztuje 1050 zł. Podobno najlepszy do tej pory wymyślony środek antykoncepcyjny... I przy karmieniu piersią są jeszcze jakieś tabletki ale mi gin powiedział że mają dużo skutków ubocznych i nie poleca..
baraqada witamy nową mamusię