Hejka
aga216 pisałaś o basenie:-) ja też chce iść z małym jak skończy 4 miesiąc, ja uwielbiam pływać i chce żeby on też od malutkiego umiał i nie bał się wody
nie moze z anmi siedziec paranoja jakas mojemu K jest przykro ale co zrobic
ale bzdura... ach ale tak to jest z tym Kościołem... no comments
Inuno, piękna focia
A ja zaczęłam karmić od 2 dni sztucznym mlekiem... Możecie sobie myśleć o mnie co chcecie ale ja już miałam dość i miałam coraz mniej pokarmu. No i jak mówicie ta paranoja z jedzeniem, albo raczej z niejedzeniem ;p
Ale zła wiadomość to taka że coś mnie choroba bierze

gardło wysiada i katar się pojawia, a wiadomo że mleko matki w chorobie wytwarza te potrzebne przeciwciała... ale trudno, obym tylko maluszka nie zaraziła
i dziś z tego powodu Wituś śpi z moją mamą, hehe normalnie pierwszy raz od porodu prześpię sobie całą noc
byłam z małym u lekarza bo miał jeden dzień strasznie płaczliwy, darł się przy karmieniu i bardzo mało wypijał przez to, myślałam że może coś mu jest, ale kazała lekarka zrobić morfologie i wyniki ok tylko żelazo na pograniczu i teraz mu podaje w płynie.
Blanka26, ale pulasek z tego Twojego Matusia

śliczny
i zgadzam się z Sejaną, wyglądasz pięknie
mój idzie na szczepienie we wtorek i też stawiam że będzie tą 6 ważył

ale ja mam problem bo szczepionki zabrakło i dostać nie idzie nigdzie, a też mam skojarzoną. Ale pan w aptece się przejął i powiedział że zrobi wszystko by ją dostarczyć na czas