Hej dziewczynki :)
Gaga super fotki i Wszystkiego Najlepszego dla chłopców
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: widać że impreza się udała, a wy robiliście gdzieś na sali ?
Ja też poproszę o fotki na priva :)
Dobrze że chłopcom już przechodzi rota, moja Klaudia jeszcze tego świństwa nie załapała i mam nadzieję że szybko jej się to nie przytrafi!
Buzoczku GRATULACJE dla Adrianka za ząbka teraz tylko czekać na następne jak zaczną wychodzić to jak grzyby po deszczu - zobaczysz!
Ja mojej Klaudii zakładam ciuszki na 9/12 i zaczynam na 12/18 ale jeszcze są troszkę przyduże a 9/12 tak w sam raz za styk! Ale nie wiem jak to w cm wychodzi bo tu jakoś na wiek dzielą a nie na długość!
Aniulka Gdzie te obiecane fotki - ja chcę brzusio zobaczyć :)
A u nas leci jutro do PL lecimy na mega niespodziankę:) Jestem taka ciekawa jak moi rodzice zareagują jak nas zobaczą w środku nocy!!
Klaudii już ospa mija zostało jej jeszcze tylko kilka tych największych strupków na główce i brzuszku a a tak to już ładnie się wygoiło!
Dziś spędziłam prawie cały dzień na zakupach jak wyjechaliśmy z domu o 10 to wróciliśmy o 16:30. Nogi mi już w tyłek właziły od łażenia po sklepach! Mój T musiał sobie kupić kilka rzeczy przed polską i na całe moje nieszczęście musiałam chodzić z nim on jest gorszy niż najgorsza baba! Nic mu się nie podoba, chodzi od sklepu do sklepu przymierzając i marudząc a ja muszę tego słuchać no ale raz na rok mogę się przemęczyć! Sama też upolowałam kilka fajnych ciuszków i 2 pary extra dzinów z wyprzedaży kosztowały 54 fule a ja je wyczaiłam po 10 za sztukę!
Kochane moje trzymajcie kciuki za jutro abym dała radę wszystko zgrać w czasie i przestrzeni! Napiszę jak tam było jak wrócę za tydzień. Wrzucę kilka fotek na klasę albo FB to będziecie miały okazję zobaczyć jak bawiliśmy się na imprezie urodzinowej!
Buziaki i miłej nocy życzę wszystkim!