Witam
Posprzątałam, Ami śpi więc korzystam z chwili czasu
U nas w minionym tygodniu była prześliczna słoneczna pogoda, bezchmurne niebo, ale niestety poranne przymrozki się zaczęły do -5 stopni. Dzisiaj też jest pięknie
Dziękuję dziewczyny za wyrazy współczucia
Nie mogłam kiedyś zrozumieć mojej koleżanki jak napisała mi sms,ze nie powinam sie smucić chorobą mojej mamy bo już wiele lat przeżyła.
Niektóre osoby nie wiem co mają zamiast mózgu
Zamiast głupio pisać lub mówić tak jak w przypadku teściowej
mamy Kasi lepiej by się nie odzywały. Szok jaki brak zrozumienia i wczucia w sytuację drugiej osoby. No cóż są ludzie i ludziska
gaga22 to badanie wzroku to przyjęłam tak z przymrużeniem oka bo tak jak napisałaś co można stwierdzić w tak krótkim czasie. No ale też nie ma się co "cudów " spodziewać po bezpłatnych badaniach. Choć nie zawsze jest to regułą.
magda1614 no nareszcie macie tą umowę a za chwilę wypłatę kasiorki
A tak to u mnie po staremu dzis do szkoly czas isć na 15 ale mi sie nie chce
ale muszę
bo sprawdza obecność facet.
Nie zazdroszczę, wiem coś o tym.... Z tą różnicą, że nie miałam jeszcze swojej rodzinki. Jak sobie wspomnę studenckie czasy (studia zaoczne plus praca zawodowa) i na myśl że praktycznie całą sobotę i niedzielę muszę spędzić na uczelni a w tym czasie koleżanki z pracy i nie tylko mają luzik to po prostu odechciewało mi sie wszystkiego. Po prostu też tak chciałam. Teraz żałuję że wybrałam taki a nie inny kierunek studiów i zastanawiam się nad studiami podyplomowymi. Ale to najwcześniej w przyszłym roku jak Ami będzie większa
barbara123 to miałaś "urwanie głowy"
Ale jak jest co najmniej dwójeczka dzieciaczków to tak inaczej w domku, weselej myślę
No tak w letnie m-ce przynajmniej można spędzić czas na polku a zimą jedynie sanki nas ratują i lepienie bałwanka
oczywiście jak zawieruchy nie będzie i tych wariackich niskich temperatur jakie zapowiadają
Ale wiadomo i tak większość czasu bobasy spędzają w domu.
barbara123 chyba już musimy zacząć wymyślać jakieś zabawy dla naszych bąbli na zimowe dni