A tak to u mnie po staremu dzis do szkoly czas isć na 15 ale mi sie nie chce

Miłego dzionka

mnie podobnie "pocieszała" moja teściowaNie mogłam kiedyś zrozumieć mojej koleżanki jak napisała mi sms,ze nie powinam sie smucić chorobą mojej mamy bo już wiele lat przeżyła.
Niektóre osoby nie wiem co mają zamiast mózguNie mogłam kiedyś zrozumieć mojej koleżanki jak napisała mi sms,ze nie powinam sie smucić chorobą mojej mamy bo już wiele lat przeżyła.
Nie zazdroszczę, wiem coś o tym.... Z tą różnicą, że nie miałam jeszcze swojej rodzinki. Jak sobie wspomnę studenckie czasy (studia zaoczne plus praca zawodowa) i na myśl że praktycznie całą sobotę i niedzielę muszę spędzić na uczelni a w tym czasie koleżanki z pracy i nie tylko mają luzik to po prostu odechciewało mi sie wszystkiego. Po prostu też tak chciałam. Teraz żałuję że wybrałam taki a nie inny kierunek studiów i zastanawiam się nad studiami podyplomowymi. Ale to najwcześniej w przyszłym roku jak Ami będzie większaA tak to u mnie po staremu dzis do szkoly czas isć na 15 ale mi sie nie chceale muszę
![]()
bo sprawdza obecność facet.
pewnie tak, ale ja mam 300 metrów do pracy, także chodzę piechotkąoj to szyby w aucie do skrobania pewnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość